KERESÉS:
     
  KÖZÉP-BÉKÉSI CENTRUM PROJEKTEK ÉS MŰKÖDÉS TURISZTIKAI PROGRAMOK KIADVÁNYOK AKTUÁLIS
Feliratkozás a hírlevélre: Az Ön emai-címe:
 

Helyi termelők

Helyi termekek

Termelői piacok

Rendezvénynaptár

Galéria

Túraeszközök_______________________

_______________________

Lezárult az Active Tours projekt.
Tekintse meg tematikus turisztikai kiadványunkat!

 

_______________________

Partnereink az
Active Tours projektben:


http://www.imm-arad.ro/

------


http://www.korosokvolgyekozpont.hu/

_______________________

 

ÉLMÉNYMAGAZIN

A pályázathoz kapcsolódó közbeszerzési dokumentumok:

 


 

„Körösök Völgye Periodika

informatív kiadvány a Körös folyók természeti, kulturális értékeiről és
turisztikai vonzerőiről” projekt összefoglaló

 

2011-ben a Közép-Békési Területfejlesztési Önkormányzati Társulás újabb pályázatot nyert a Magyarország-Románia Határon Átnyúló Együttműködési Program keretében, amely a térség stratégiai céljaival összhangban, a Körösök Völgye népszerűsítését tűzte ki célul.

Az ingyenes kiadvány 2012. április 1-től, 18 hónapon keresztül, időszakosan megjelenő, nyomtatott és elektronikus formában, valamint a www.magazin.korosoknaturpark.hu  és a  www.korosokvolgye.com honlapon mutatja be térségünk természeti, turisztikai és kulturális értékeit, programlehetőségeit, környezetbarát szemléletmódot közvetítve elsősorban az itt élő lakosság és az ideérkező turisták számára. A hat lapszámhoz kapcsolódóan ingyenes, nyílt túrákra és rendezvényekre hívjuk a lakosokat, mind a magyar, mind a román oldalon.

A kiadvánnyal alapvető célunk a természeti és kulturális értékeink megismertetése, a környezet- és a természetvédelem hangsúlyozása élőhelyünk védelme érdekében, javaslatok, tanácsok nyújtása az egészségesebb és tudatosabb életformához, a környezet és a természet tiszteletének erősítése, a határ két oldalán élő lakosság, az önkormányzatok és a helyi vállalkozók közelítése egymáshoz. A térségben megvalósuló fejlesztésekről, turisztikai attrakciókról, programokról, rendezvényekről szóló tájékoztatással pedig segítséget nyújtunk abban, hogy az itt élők és az idelátogatók teljes körűen informálódjanak a térség turisztikai lehetőségeiről, ezáltal megfelelő élményekhez jussanak a Körösök Völgyében.

E projektben magyarországi partnerünk a Körösök Völgye Natúrpark Egyesület, romániai partnerünk a nagyváradi Aqua Crisius természet- és környezetvédelmi szervezet, akiket a partnerek menüpontban mutatunk be.

 

Fogadja szeretettel magazinunkat!